Programma's

" Doen wat je leuk vindt, is vrijheid, leuk vinden wat je doet, is geluk! "

Hoe zou het zijn als je je na een werkweek vervuld en opgeladen voelt? Wil je verbonden zijn met jouw eigen innerlijke doel en kwaliteiten? En ten volle bijdragen in jouw werk?

Mensen zijn steeds meer op zoek naar werk dat hen persoonlijk vervult. Steeds meer organisaties zien dat mensen die vervuld van zin zijn, productiever en succesvoller in hun werk zijn.

Inhoud

Tijdens het 3 daags programma ZIN wordt je je bewust van jouw innerlijke doel. Je doorloopt op een natuurlijke, haast vanzelfsprekende wijze een vast aantal stappen, waardoor je los van je huidige baan of de baan die je hebt gehad, helder krijgt wat jij aan kwaliteiten, talenten en passies hebt. Daarnaast wordt je je bewust van wat jou tot nu toe tegenhoudt om stappen te zetten richting zinvol werk. 

Uniek aan dit programma is dat het jou ondersteunt om naar binnen te gaan en jouw zingeving te vinden. Om het vervolgens praktisch te maken naar werk toe. Zodat je vanuit jouw kern kan werken en leven.

Voor wie

Voor iedereen die zich verder wil ontwikkelen in zijn werk en daarbij meer zingeving en vervulling wil ervaren.

Data en Locatie

Mocht je interesse hebben in dit programma, bel me voor de eerstkomende data.

Locatie: Landgoed Zonheuvel in Doorn. www.landgoedzonheuvel.nl

Kosten 

De kosten voor dit 3 daagse programma bedragen € 897,- excl. btw.

Aangeraden wordt om op Landgoed Zonheuvel te overnachten. Deze overnachtingen zitten niet bij de prijs inbegrepen.

Wil je meer weten, bel of mail dan met Bregje Meurkens (06-15004550, bregje@thecoachingroom.nl

Het programma ZIN laat je op een heldere manier met veel diepgang naar jezelf kijken waardoor je op belangrijke vragen antwoorden kan geven. Dit helpt je om betere keuzes te maken in de toekomst, zowel zakelijk als privé. De begeleiding van Elsa en Bregje is integer, prettig en professioneel waardoor je deze 3 dagen ten volle kan benutten.

Gwen Kolader - HR Director

Het programma ZIN heeft me laten bezinnen over het hier en nu en over mijn eigen passies en het “what is your purpose” gevoel. Hiermee kan ik mij verder ontwikkelen als persoon en bekijken hoe ik dat het beste tot uiting kan brengen met de verantwoordelijkheden die ik uiteraard ook heb.

Michael Royaards

THE COACHING ROOM WERKT ONDER ANDERE VOOR