Programma's

Coach Retreat, november 2019, Ibiza


' Ik heb geleerd dat mensen vergeten wat je hebt gezegd of gedaan, maar ze zullen nooit vergeten welk gevoel je ze gegeven hebt.'

Maya Angelou

Wij zijn ons eigen instrument. 

Willen we mensen kunnen ondersteunen in hun ontwikkelingsproces, is onze eigen ontwikkeling leidend. We kunnen mensen maar zover ondersteunen en begeleiden als we zelf zijn.

Verdiepen van eigen bewustzijn en professionaliteit

Tijdens deze ‘Transformational Coaching Retreat’ staat de verdere ontwikkeling van jezelf als (ervaren) coach, facilitator of coachend leidinggevende centraal. De eerste stap is het verdiepen je eigen bewustwording om van daaruit anderen natuurlijker en organischer te kunnen begeleiden in hun ontwikkelingsproces. Onze ervaring is dat je hiermee je impact als coach, facilitator of leidinggevende significant vergroot, terwijl je paradoxaal genoeg hiervoor minder hoeft te ‘doen’ en minder hoeft te leunen op tools en technieken.

Leren door te ervaren

Het Transformationeel Coaching Proces is gestoeld op de universele principes en natuurlijke wetmatigheden die een doorslaggevende rol spelen bij de begeleiding van mensen en teams. Tijdens dit programma creëren we met elkaar een omgeving waarbij je – middels ondersteuning van en aan elkaar – dit unieke coaching proces van (verdere) bewustzijnswording zelf doorloopt. De bedoeling hiervan is om niet alleen de door ons ’aangereikte methodiek’ direct zelf in praktijk te kunnen brengen, maar ook om het proces zelf te kunnen ondergaan en de effectiviteit ervan te mogen ervaren.

De opzet van dit programma vraagt dan ook jouw intentie en bereidheid om je niet alleen als coach/facilitator of leidinggevende maar ook als mens verder te willen ontwikkelen. Mocht dat op dit moment je verlangen zijn, dan nodigen we je graag daartoe uit !

Wil je meer informatie over dit programma, bel ons dan op 06-15004550

Voor

Coaches, trainers / facilitators en coachend leidinggevenden.

Zeer ervaren begeleiders

Dit programma wordt begeleid door Bregje Meurkens en John Schrederhof.

Op het prachtige Ibiza

De locatie bevind zich midden in de natuur, op het prachtige Ibiza, 

Kosten

2700 euro (incl. alle verblijfskosten, excl. BTW en reiskosten).

Data

24 nov – 29 nov 2019 (reizen op 24 nov en 30 nov)

Een kennismakingsgesprek zal deel uitmaken van de toelatingsprocedure.

THE COACHING ROOM WERKT ONDER ANDERE VOOR