Programma's

BEWUST LEIDINGGEVEN

Ervaringsprogramma – Twee keer 2 dagen – open inschrijving en in-company

INHOUD

Bewust leidinggeven is een vierdaags programma waarin je je bewust wordt van jouw impact als leidinggevende op het ontwikkelen van eigenaarschap in jouw team. In een veilige setting met leidinggevenden uit verschillende organisaties ontdek je op welke manier jouw patronen impact hebben op jouw team. Een onmisbare stap in jouw ontwikkeling tot leidinggevende van de 21e eeuw.

‘Before you are a leader, success is all about growing yourself.

When you become a leader, success is all about growing others.’

De noodzaak van het creëren van eigenaarschap in jouw team

In deze tijd gaan ontwikkelingen zo snel, dat het van groot belang is dat je als organisatie snel en doelgericht inspeelt op de veranderende behoeften in de markt. Dat vraagt van collega’s dat ze vertrouwen op hun eigen kunnen en inzichten en durven handelen als ze zien dat dat nodig is. Jij als leidinggevende bent een belangrijke schakel in het ofwel ontbreken ofwel aanwezig zijn van eigenaarschap in jouw team. Een bewust leidinggevende biedt precies die context die nodig is voor teamleden om eigenaarschap te nemen.

Bewust leiderschap staat voor bewustwording

Dit programma zorgt ervoor dat je je bewust wordt van jouw eigen patronen, van wat je teamleden nodig hebben om überhaupt eigenaarschap te kùnnen nemen en van jouw eigen impact op de groep. Met als resultaat een team dat het beste uit zichzelf kan halen en flexibel kan inspelen op de markt.

DOELGROEP

Directeuren, ondernemers, managers, teamleiders, projectmanagers. Dit programma is waardevol voor iedereen die leidinggeeft aan één of meerdere personen binnen een organisatie.

DATA & LOCATIE

Het programma bestaat uit 4 dagen en vindt plaats op Landgoed Zonheuvel, een prachtige, rustige en inspirerende omgeving in Doorn.

18 - 19 mei 2020 en  8 - 9 juni 2020

FACILITATORS

Dit programma wordt gefaciliteerd door facilitators Bregje Meurkens en Franka Bossers.

PRIJS

€ 2695 euro excl. btw.

"Het programma zet je aan tot denken over ( en praten over ) rollen, onbewuste patronen en de wisselwerking met collega's. Het is een ervaring voor het leven, met impact op werk- en privégebied."

Jessie Post, projectleider, VNG International.

" Gaaf, inspirerend en soms confronterend om zo met jezelf en anderen bezig te zijn. En wat levert het allemaal niet op! De oogst is zeer groot. Voor mij voelde het programma als een onderhoudsbeurt aan het Ik-systeem. Zo nu en dan moet je even met de softe-kant van jezelf aan de slag. Dat heet volgens mij ontwikkeling!"

Gijs Stigter, co-owner Dutch Boosting Group

“Bij de training Bewust Leidinggeven wordt een ware playground gecreëerd waarin je op een veilige manier kunt experimenteren en leren rond vele facetten van Eigenaarschap & Leiderschap”

Peter Sliedrecht, Teamleider Dialyse GHZ

THE COACHING ROOM WERKT ONDER ANDERE VOOR