Programma's

‘Before you are a leader, success is all about growing yourself.

When you become a leader, success is all about growing others.’

Zoek jij handvatten zodat jouw team en organisatie succesvol de steeds sneller veranderende markt het hoofd kan bieden? En vraag jij je af hoe je eigenaarschap creëert en vergroot? Je bent niet de enige. De 21e eeuw vraagt van organisaties dat ze wendbaar en flexibel zijn en snel kunnen inspelen op een steeds sneller veranderende omgeving. Van de mensen in deze organisaties vraagt het dat zij hun eigenaarschap en pro-activiteit vergroten en effectief blijven opereren. Wil jij weten hoe jij als leider hier invloed op kan hebben? Dan is dit programma wat voor jou.

Het programma

Het programma Bewust Leiderschap ondersteunt jou als leider om deze cruciale leiderschapstaak succesvol te vervullen. Zo maak je o.a. kennis met het huis van eigenaarschap, een simpel en krachtig model dat inzicht geeft in de randvoorwaarden voor eigenaarschap. Je wordt je daarmee bewust van je eigen gedrag en de invloed daarvan op jouw team en organisatie.

In dit programma ontwikkel je je tot een effectief en inspirerend leider door te doen en te ervaren. Je leert een omgeving te creëren waarin mensen hun eigenaarschap, verantwoordelijkheid, persoonlijk leiderschap, zelflerend vermogen en commitment vergroten. Dit resulteert in medewerkers die intrinsiek gemotiveerd zijn, betrokken zijn bij de organisatie en zich flexibel opstellen. Zo kunnen jullie je samen ontwikkelen tot een succesvol, toekomstbestendig, wendbaar team en organisatie.

Voor wie

Dit programma is bedoeld voor directeuren, ondernemers, managers, teamleiders en projectleiders die:

* een omgeving willen creëren waarin mensen hun eigenaarschap, verantwoordelijkheid, persoonlijk leiderschap, zelflerend vermogen en commitment vergroten;

* een succesvol, toekomstbestendig en wendbaar team en organisatie willen creëren;

* hun leiderschap bewust willen inzetten;

* effectief en inspirerend willen zijn;

* hun sociale impact willen vergroten.

Als je persoonlijk herkent dat:

* je zoekt naar manieren om eigenaarschap binnen je team en organisatie te creëren en te vergroten:

* je zoekt naar handvatten om met jouw team en organisatie succesvol de steeds sneller veranderende markt het hoofd te kunnen bieden.

Data en Locatie

Het programma bestaat uit 4 dagen. Het vindt plaats op Landgoed Zonheuvel, een prachtige, rustige en inspirerende omgeving in Doorn. De data van het eerstvolgende programma zijn:

11 en 12 maart 2019

08 en 09 april 2019

Kosten en informatie

De kosten voor dit 4 daagse programma bedragen € 2695 excl. btw.

Wil je meer weten, bel of mail dan met Franka Bossers (06-24413135, franka@starfish21.nl) of Bregje Meurkens (06-15004550, bregje@thecoachingroom.nl).

THE COACHING ROOM WERKT ONDER ANDERE VOOR